[atelieret]

Etter flytting til Hvasser, Vestfold, sommeren 2019, har jeg f o m våren 2020 etablert meg med atelierplass på vakre Gamle Ormelet, Tjøme Kunst- og Kultursenter. I tillegg deler jeg atelier med kollega Anne Milnes på Årvoll gård i Oslo. Jeg og Anne har i flere år samarbeidet om store og små konserveringsprosjekter og har i dag et fellesfirma, Milnes Scharffenberg Malerikonservering ANS, som supplerer hvert vårt enkeltfirma. Vi utfører begge både behandling av malerier og mindre gjenstander i atelier, samt undersøkelser og behandlinger av større malerier, veggedekorasjoner og gjenstander in situ, over hele landet. For større arbeider samarbeider vi ved behov med andre konservatorer og profesjonelle håndverkere.

Adresse:

Nessletta 3

3148 Hvasser

katrine@malerikonservator.no

www.malerikonservator.no / www.malerikons.no

Atelier:

Gamle Ormelet, Tjøme Kunst- og Kultursenter

Fagerheimveien 58

3145 Tjøme

www.gamleormelet.no

.

Malerikonservator Katrine Scharffenberg • Tlf.: 94 32 71 03 • E-post: katrine@malerikonservator.no